Om bloggen

Hei, jeg er en blid sørlandsjente bosatt i Oslo, og jeg er litt over middels interessert i hva som foregår i samfunnet, av å se sammenhenger og av å forstå hvorfor ting er som de er. Det er kanskje ikke så rart at jeg havnet på sosiologi? Jeg har en bachelor i Sosiologi, og har også tatt fag innenfor spansk, fransk, portugisisk, “Africanstudies” og utviklingsstudier. I tillegg har jeg et år med religionshistorie. Litt av hvert med andre ord. Går nå siste året på master programmet i Sosiologi. Jeg har opprettet denne bloggen for å kunne ha et sted for å samle alle tankene mine og for å få utløp for litt kreativitet. Temaer som interesserer meg er blant annet urettferdighet, ulikhet, fattigdom, rasisme, diskriminering og makt.

Når jeg ikke er opptatt med å skrive på masteren eller bloggen min henger jeg med kjæresten min, vennene mine og familien min. Jeg liker også å trene i ny og ne,  i tillegg til at jeg trener jujitsu et par ganger i uka. Jeg liker veldig godt å reise og bli kjent med nye mennesker og kulturer. Jeg elsker å utveksle ideer og meninger om ting, og møte folk som er engasjerte i det de driver med.

Jeg håper denne bloggen kan være til inspirasjon for å kunne tenke annerledes om mennesker og om verden. Jeg mener at verden kan bli et bedre sted om vi forsøker å forstå hvorfor ting er som de er, og tørr og sette spørsmålstegn ved det vi tror vi vet om verden. Legg gjerne igjen en kommentar eller kom med innspill og tips.

God lesning!

kontakt: notto46@gmail.com

(N.B “Sosiale rom” henspiller også på en sosiologisk teori som er utviklet av sosiologen Pierre Bourdieu, som handler om at samfunnet er delt inn i forskjellige klassestrukturer som har forskjellig tilgang til forskjellige ressurser).